Mirësevini

në qendrën e gjuhëve të

huaja ‘Bridge’

Mirësevini

në qendrën e gjuhëve

të huaja ‘Bridge’

Reth nesh

Shkolla Bridge është një qendër edukativo-arsimore që synon aftësimin profesional të individëve. Kjo qendër u themelua në vitin 2018, dhe sjell ambient të ngrohtë e të modernizuar për mësim dhe metodologji të fundit e të avancuar. Mësimi realizohet përmes aktiviteteve edukative, pjesëmarrjes dhe angazhimit maksimal të nxënësit, komunikimit të vazhdueshëm në gjuhën e caktuar, leximit dhe analizës së materialeve jashtëshkollore, si dhe me ndihmën e pajisjeve teknike. Ambienti mësimor është i pajisur me kushte të shkëlqyera për mësim, teknologji të re dhe një atmosferë e cila nxitë harmoni tek nxënësi.

Objektivi kryesorë janë fëmijët dhe adoleshentët. Arsyeja përse fokus i vecantë i ipet këtyre grupmoshave, është aftësimi profesional i gjeneratave të reja në mënyrë që t’u hapen dyert e suksesit në studim dhe punësim kudo në botë.

Cdo sukses manifestohet me vizita turistike brenda dhe jashtë shtetit, apo me organizime të tjera varësisht nga kërkesat e nxënësve.

Risi

Fillon mësimi i gjuhës angleze!

Fillon mësimi i gjuhës angleze!

Me datën 17 shtator 2018, shkolla Bridge fillon mbarëvajtjen e orëve mësimore në gjuhën angleze. Jemi të kënaqur që qendrës tonë ia hapën dyert gjenerata jonë e parë e femijëve me të cilët do të shoqërohemi për disa vite. Grupi 1 dhe 2 i fëmijëve u mirëpritën me një...

read more
Përgatitje për studime në Gjuhë dhe Letërsi Angleze

Përgatitje për studime në Gjuhë dhe Letërsi Angleze

Me datën 27 tetor 2018 (e shtunë) shkolla Bridge organizon një ligjëratë informuese mbi trajnimin: Përgatitje për studime në Gjuhë dhe Letërsi Angleze. Ky trajnim synon një grup të caktuar pjesëmarrësish: maturantët. Qëllimi i trajnimit është të aftësojë këta...

read more
Thirrje për aplikim!

Thirrje për aplikim!

Shkolla Bridge njofton se me datën 27.08.2018 fillon regjistrimi i nxënësve në degën e gjuhës angleze nga niveli i parë. Regjistrimi mund të bëhet online përmes këtij linku: http://shkolla-bridge.info/regjistrohu/ apo në qendrën tonë e cila do të jetë e hapur nga data...

read more

Zhvillimi i mësimit

Në mënyrë që mësimi të jetë efikas, qendra Bridge mban këtë dicipline:

Një grup përmban rreth
8 nxënës

Mësimdhënësi është interaktiv
me secilin nxënës

Mësimdhënësi i kushton kohë
secilit nxënës në vecanti

Pajisjet teknike përdoren domosdoshmërisht cdo orë

Përmbajtja

Gjuhë Angleze

Gjuha angleze pothuajse hyn tek ‘njohuritë bazike të individit’. Kjo gjuhë është ndër kriteret kyçe për depërtimin e të rinjëve në studime të larta dhe në tregun e punës. Çdo kandidim në universitet apo kompani ka kusht nivelin e caktuar të gjuhës angleze dhe këtë mund t’a arrini në qendrën Bridge.

Gjuhë Gjermane

Gjuha gjermane është ndër gjuhët më të kërkuara për mësim. Shkaqet e interesimit të madh në këtë gjuhë janë të shumta duke filluar nga bashkimi familjar e deri te punësimi apo studimi në vendet gjermanfolëse. Interes i jashtëzakonshëm është shfaqur te të gjitha grupmoshat, që nga fëmijët të cilët tani e kanë këtë gjuhë lëndë obligative në shkollat publike e deri te studentët të cilëve u janë hapur dyer të studimit në Gjermani apo vende të tjera ku flitet kjo gjuhë.

Përmbajtja

Gjuhë Angleze

Gjuha angleze pothuajse hyn tek ‘njohuritë bazike të individit’. Kjo gjuhë është ndër kriteret kyçe për depërtimin e të rinjëve në studime të larta dhe në tregun e punës. Çdo kandidim në universitet apo kompani ka kusht nivelin e caktuar të gjuhës angleze dhe këtë mund t’a arrini në qendrën Bridge.

Gjuhë Gjermane

Gjuha gjermane është ndër gjuhët më të kërkuara për mësim. Shkaqet e interesimit të madh në këtë gjuhë janë të shumta duke filluar nga bashkimi familjar e deri te punësimi apo studimi në vendet gjermanfolëse. Interes i jashtëzakonshëm është shfaqur te të gjitha grupmoshat, që nga fëmijët të cilët tani e kanë këtë gjuhë lëndë obligative në shkollat publike e deri te studentët të cilëve u janë hapur dyer të studimit në Gjermani apo vende të tjera ku flitet kjo gjuhë.

Testimonial I

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.”

Testimonial II

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.”

Testimonial III

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.”

Telefon: +383 45 637 714  |  Email: hello@shkolla-bridge.info  |  Rr. Gazmend Zajmi, te Burma, Pejë

Telefon: +383 45 637 714
Email: hello@shkolla-bridge.info
Rr. Gazmend Zajmi, te Burma, Pejë

Copyright © 2018 Smartlab.ba