Nga korriku i vitit 2019 deri nё dhjetor 2019, kishim knaqёsinё tё jemi pjesё e kampit ushtarak amerikan “Bondsteel” nё qytetin e Ferizajit. Instruktoret tona kanё pёrmbushur misionin e tyre me sukses, duke çertifikuar mbi 60 studentё me nivelin “Beginner” tё gjuhёs angleze, dhe mbi 40 studentё me nivelin “Elementary” tё gjuhёs angleze. Puna ёshtё realizuar me nxёnёs tё moshёs madhore, me grupe tё mёdha 30 deri 40 persona, nё mbrёmje pas orarit tё punёs. Sidoqoftё, asnjёra nga kёto nuk qenё sfida tё mjaftueshme pёr tё penguar suksesin e kёtij projekti.