Mirësevini

në qendrën e gjuhëve të

huaja ‘Bridge’

Mirësevini

në qendrën e gjuhëve

të huaja ‘Bridge’

Reth nesh

Shkolla Bridge është një qendër edukativo-arsimore që synon aftësimin profesional të individëve. Kjo qendër u themelua në vitin 2018, dhe sjell ambient të ngrohtë e të modernizuar për mësim dhe metodologji të fundit e të avancuar. Mësimi realizohet përmes aktiviteteve edukative, pjesëmarrjes dhe angazhimit maksimal të nxënësit, komunikimit të vazhdueshëm në gjuhën e caktuar, leximit dhe analizës së materialeve jashtëshkollore, si dhe me ndihmën e pajisjeve teknike. Ambienti mësimor është i pajisur me kushte të shkëlqyera për mësim, teknologji të re dhe një atmosferë e cila nxitë harmoni tek nxënësi.

Objektivi kryesorë janë fëmijët dhe adoleshentët. Arsyeja përse fokus i vecantë i ipet këtyre grupmoshave, është aftësimi profesional i gjeneratave të reja në mënyrë që t’u hapen dyert e suksesit në studim dhe punësim kudo në botë.

Cdo sukses manifestohet me vizita turistike brenda dhe jashtë shtetit, apo me organizime të tjera varësisht nga kërkesat e nxënësve.

Risi

Shkolla verore e vitit 2019 ka arritur qёllimin e saj

Shkolla verore e vitit 2019 ka arritur qёllimin e saj

Shkolla verore e vitit 2019 ka arritur qёllimin e saj, duke organizuar mёsime, lojёra e aktivitiete tё ndryshme edukativo-shoqёrore pёr fёmijёt tonё. Ky organizim ka pёrfshirё fёmijёt e ciklit tё ultё, dhe kishte pёr qёllim tё ofrohet njё atmosferё argёtuese e...

read more
Bondsteel

Bondsteel

Nga korriku i vitit 2019 deri nё dhjetor 2019, kishim knaqёsinё tё jemi pjesё e kampit ushtarak amerikan “Bondsteel” nё qytetin e Ferizajit. Instruktoret tona kanё pёrmbushur misionin e tyre me sukses, duke çertifikuar mbi 60 studentё me nivelin “Beginner” tё gjuhёs...

read more
Përse Online Language Learning?

Përse Online Language Learning?

Të nderuar lexues të blogut tonë, Meqenëse zhvillimet dhe shpikjet e ndryshme kanë thjeshtësuar jetën dhe tashmë janë bërë pjesë e pashkëputshme e rutinës sonë, edhe profesionet po i nënshtrohen këtij zhvillimi masiv, e veҁanërisht teknologjisë. Ashtu siҁ mund të keni...

read more

Zhvillimi i mësimit

Në mënyrë që mësimi të jetë efikas, qendra Bridge mban këtë dicipline:

Një grup përmban rreth
8 nxënës

Mësimdhënësi është interaktiv
me secilin nxënës

Mësimdhënësi i kushton kohë
secilit nxënës në vecanti

Pajisjet teknike përdoren domosdoshmërisht cdo orë

Përmbajtja

Gjuhë Angleze

Gjuha angleze pothuajse hyn tek ‘njohuritë bazike të individit’. Kjo gjuhë është ndër kriteret kyçe për depërtimin e të rinjëve në studime të larta dhe në tregun e punës. Çdo kandidim në universitet apo kompani ka kusht nivelin e caktuar të gjuhës angleze dhe këtë mund t’a arrini në qendrën Bridge.

Gjuhë Gjermane

Gjuha gjermane është ndër gjuhët më të kërkuara për mësim. Shkaqet e interesimit të madh në këtë gjuhë janë të shumta duke filluar nga bashkimi familjar e deri te punësimi apo studimi në vendet gjermanfolëse. Interes i jashtëzakonshëm është shfaqur te të gjitha grupmoshat, që nga fëmijët të cilët tani e kanë këtë gjuhë lëndë obligative në shkollat publike e deri te studentët të cilëve u janë hapur dyer të studimit në Gjermani apo vende të tjera ku flitet kjo gjuhë.

Përmbajtja

Gjuhë Angleze

Gjuha angleze pothuajse hyn tek ‘njohuritë bazike të individit’. Kjo gjuhë është ndër kriteret kyçe për depërtimin e të rinjëve në studime të larta dhe në tregun e punës. Çdo kandidim në universitet apo kompani ka kusht nivelin e caktuar të gjuhës angleze dhe këtë mund t’a arrini në qendrën Bridge.

Gjuhë Gjermane

Gjuha gjermane është ndër gjuhët më të kërkuara për mësim. Shkaqet e interesimit të madh në këtë gjuhë janë të shumta duke filluar nga bashkimi familjar e deri te punësimi apo studimi në vendet gjermanfolëse. Interes i jashtëzakonshëm është shfaqur te të gjitha grupmoshat, që nga fëmijët të cilët tani e kanë këtë gjuhë lëndë obligative në shkollat publike e deri te studentët të cilëve u janë hapur dyer të studimit në Gjermani apo vende të tjera ku flitet kjo gjuhë.

Testimonial I

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.”

Testimonial II

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.”

Testimonial III

“Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.”

Telefon: +383 45 637 714  |  Email: hello@shkolla-bridge.info  |  Rr. Gazmend Zajmi, te Burma, Pejë

Telefon: +383 45 637 714
Email: hello@shkolla-bridge.info
Rr. Gazmend Zajmi, te Burma, Pejë

Copyright © 2018 Smartlab.ba